foto1 foto2 foto3 foto4

ОШ "ФИЛИП ФИЛИПОВИЋ"

Чачак

На основу дописа Министарства просвете, науке и технолошког развоја под бројем 610-00-01358/2020-07 од 27.11.2020. године којим је донета Уредба о измени и допуни Уредбе о мерама за спречавање и сузбијање заразне болести COVID-19, прописане су нове мере за организацију рада основних и средњих школа и измена календара о образовно-васпитном раду за школску 2020/2021.годину.

Наставници разредне наставе ревидирали су и ускладили распоред писмених провера у млађим разредима.

У Табели 1. у прилогу налази се распоред писмених провера до краја првог полугодишта школске 2020/2021.године.

распоред погледајте овде

У духу предстојећих празника, школа „Филип Филиповић“ и њени ученици су, у сарадњи са организацијом „Осмех на дар“ и Канцеларијом за младе, учествовали у хуманитарној акцији која је трајала од 23.  до 30. новембра. Ученици су доносили грицкалице, слаткише, школски прибор и нове играчке. Прилог који је прикупљен ће обрадовати много деце пакетићима за Нову годину. Пакетиће ће добити и неки ученици наше школе.

 Овим путем желимо да се захвалимо ученицима и њиховим родитељима на великодушности и доброј вољи да учествују у акцији коју је спровела наша школа. 

погледајте слике...

ВАЖНО ОБАВЕШТЕЊЕ!

У уторак, 1. септембра 2020. године,  у 16:00 часова,

одржаће се пријем предшколаца у трпезарији школе.

        У трпезарију се улази из школског дворишта.

Током боравка у школском простору обавезно је придржавање

прописаних мера здравствене заштите (маска, одржавање дистанце...)

          У пратњи деце може бити само 1 родитељ.

          

 

У оквиру наставе природе и друштва и народне традиције, ученици трећег разреда су посетили Народни музеј. У галерији музеја је тренутно поставка њихове збирке народних кошуља под тематским називом "Кошуљица извезена". Ова посета је у складу са наставним тамама које ученици тренутно обрађују: "Извори прошлости", "Прошлост нашег краја" и "Стари занати".

слике са посете

Copyright © 2020 OŠ "Filip Filipović" Čačak Rights Reserved.