foto1 foto2 foto3 foto4

ОШ "ФИЛИП ФИЛИПОВИЋ"

Чачак


У среду, 23. новембра, у трпезарији ОШ „Филип Филиповић" одржана је трибина „А деца расту" поводом Светског дана детета.
Организатори и реализатори су били Оливера Лабудовић, библиотекар и Марина Смиљанић, педагог. Гости и учесници су били родитељи ученика наше школе: адвокат Горан Стаменић, Мирко Радовановић, електричар на одржавању, Невена Плазинић, власник туристичке агенције, Драган Китановић, пулмолог и Владимир Васиљевић, електротехничар енергетике.
Трибина је намењена ученицима 7. и 8. разреда. Тим за професионалну оријентацију подржао је садржаје трибине, чији је циљ усмерен на повезивања права детета са правима и обавезама послова и занимања које ученици намеравају да одаберу.
Едукативни скуп отворила је Славица Лужанин, директор школе.
Гости трибине су говорили о својим занимањима, начину на који су иста одабрали. Посведочили су о обавезама и одговорностима које имају радећи тај посао, из перспективе породица из којих потичу, али и у односу на заједницу у којој живе. Сви гости су посебно истакли важност образовања.
Трибина је потврдила да школа као установа јесте темељ образовања и мост којим ученици уз подршку родитеља и наставника смело прелазе ка будућем образовању и занимању!

слике...

new banner

Copyright © 2024 OŠ "Filip Filipović" Čačak Rights Reserved.