ОШ "ФИЛИП ФИЛИПОВИЋ"

Чачак

Боравак у издвојеном одељењу у Лозници ....види слике

Издвојено одељење ОШ „Филип Филиповић“ у Лозници организовало је уређење школског дворишта и чишћење простора који се налази у непосредној близини школе. Ову акцију подржали су учитељи и ученици матичне школе. Учешће је узело око триста ученика од првог до четвртог разреда који су, осим чишћења, засадили и цвеће у школском дворишту. Колеге матичне школе су поклониле саднице ружа и магнолије као чуваре сећања на ово лепо дружење.

            Циљ ове акције је развијање еколошке свести и навика код деце, као и примена стечених знања из наставних предмета који се баве природом. Ученике од првог дана боравка у школској клупи учимо како да се на прави начин односе према природи. Стечена знања представили су кроз ликовне радове којима су послали поруку о значају очувања природе и усклађивања живота са њом.

            Након успешно завршене акције, ученици су наставили дружење кроз игру у лепом и пространом дворишту лозничке школе. При растанку сви су исказали жељу за поновним сусретом у амбијенту који пружа Издвојено одељење Лозница.

Copyright © 2021 OŠ "Filip Filipović" Čačak Rights Reserved.